STEUN ONS

WORD VRIEND VAN HET FAMILIEHUIS

Voor €5 per maand levert u een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de leefomstandigheden van een kind in familiehuis La Solidarité.

Uw gift komt volledig ten goede aan de kinderen. Via de tweejaarlijkse nieuwsbrief zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de kinderen.
Ook posten we regelmatig nieuws en foto’s op de website en Facebook

Voor het familiehuis is het fijn als ze een maandelijkse bijdrage ontvangen. Maar wilt u liever eenmalig doneren, dan is dat natuurlijk ook heel welkom! U kunt doneren via de link rechts op de pagina of direct op onze rekening

NL48 TRIO 0338675353 t.n.v. Stichting KIB

WAT GEBEURT ER MET UW GELD?

Gilbert  besteedt het grootste deel van zijn overheidssalaris aan het levensonderhoud van de kinderen.  De vier vrouwen die hem ondersteunen doen dit op vrijwillige basis. Er zijn dus geen personeelskosten. Deze €300 per maand zijn echter niet voldoende. Om een idee te krijgen van enkele noodzakelijke uitgaven per kind per maand:

  • ontbijt op school     €   3,00
  • lunch & diner          € 15,00
  • drinkwater               €   0,60
  • schoolgeld               €   1,00

We willen de dagelijkse lasten en schulden verminderen zodat er meer tijd en energie besteed kan worden aan het ontwikkelen van structurele verbeteringen die gericht zijn op zelfvoorziening, zoals de moestuin en het houden van pluimvee. Door de donaties kan Gilbert ook een groter deel van zijn salaris besteden aan zijn werk als kinderadvocaat, waaronder het “bevrijden” van kinderen uit voodooconventen.

De donaties komen volledig ten goede aan het familiehuis!


Naam*

E-mailadres*

Bericht

Bedrag *